Закажете бесплатен преглед

Се што ви е потребно за да се чувствувате, здрави, витални и полни со енергија.
За нас

За нас

Центарот за телесно здравје ПЕТРЕСКИ постои веќе 13 години, од неодамна во нови простории и нов амбиент. Со оглед на тоа во какво динамично и стресно време живееме, кога технологијата расте со светлосна брзина, веќе голем дел од луѓето имаат болки во одреден дел на телото. Тоа се рефлектира и врз расположението и насмевката кај […]

Стресен ден на работа?