Центарот за телесно здравје ПЕТРЕСКИ постои веќе 13 години, од неодамна во нови простории и нов амбиент.

Со оглед на тоа во какво динамично и стресно време живееме, кога технологијата расте со светлосна брзина, веќе голем дел од луѓето имаат болки во одреден дел на телото. Тоа се рефлектира и врз расположението и насмевката кај луѓето. Затоа ние во целост ќе ви ја вратиме насмевката на Вашето лице. Тоа е и целта за што постоиме веќе тринаесет години, одржување на телесното здравје и нега на тело, и да им се овозможи на клиентите да се збогуваат со болките што не смеат да бидат составен дел од нивниот живот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *